Just another WordPress site

 Inkoop Horloges eenvoudig via Gk Watches |

Bij Gkwatches bieden we de beste waarde voor uw horloges. Verkoop je horloge op een van de volgende drie manieren:

Bezoek aan ons kantoor: we zijn gevestigd in Rotterdam. We staan tegenover Rolex winkel. Klik hier om ons op de kaart te vinden. Wanneer u onze winkel bezoekt, zal een van onze deskundige analisten u bijstaan en u discreet en sympathiek voorzien van de best mogelijke prijs voor uw horloge.
Bel ons: als u op zoek bent naar meer informatie over het verkopen van uw horloge, of als u advies wilt over hoeveel een horloge waard is, bel ons dan.
Vul het contactformulier in: Neem contact met ons op via ons contactformulier hieronder. Nadat u ons uw gegevens heeft gestuurd, zullen onze experts binnen 2 werkdagen reageren.

Volledige service
Het uurwerk wordt volledig gestript en van olie en vuil gereinigd met behulp van geavanceerde machines, opnieuw gemonteerd, gesmeerd, gereguleerd, opnieuw in een behuizing en getest op waterdruk (waar nodig). De horlogekast en armband worden gerenoveerd en gereinigd voorafgaand aan de eindmontage, voordat ze een 72 uur durende test ondergaan.
Wijzerplaat restauratie
Wij bieden een uitstekende dial restauratieservice. De draaiknop wordt verwijderd en zo dicht mogelijk bij het origineel hersteld. Als u een andere wijzer plaatkleur wenst, kan dit ook worden bereikt. Wijzer plaatherstel duurt meestal ongeveer 2-3 weken.
Armband reparatie
Afhankelijk van de armband, of deze nu van goud, staal of een combinatie is, kan deze meestal worden hersteld of gerepareerd.
Nieuwe beweging
Soms is een beweging onherstelbaar en kan een vervangende eenheid nodig zijn Bekijk de website van gkwatches.com